Online reserveren bij IJsbaan Leuven


IJsbaan Leuven is een gekende zaak in de wijde regio van Vlaams Brabant. Er komen jaarlijks zo’n 200 000 unieke bezoekers over de vloer. De nood om het reserveringssysteem (dat voor KeyPlanner bestond) een serieuze boost te geven was hoog. Er was nood aan een doorgedreven automatisatie van het beheren van de publieke schaatsbeurten, reserveringen voor verjaardagsfeestjes, kunstschaatssessies, reserveringen voor scholen, jeugdverenigingen en andere groepen.

Online reserveren met KeyPlanner bij IJsbaan Leuven

Ook was er een behoefte aan het in realtime weergeven van wijzigingen in de beschikbaarheid van de ijsbaan voor het privé reserveren hiervan voor allerhande events (teambuildings, privé verhuringen van de ijsbaan, …).

Er waren nog een aantal andere vereisten : clubs moesten een link kunnen krijgen om hun eigen kalender te kunnen bekijken, de mogelijkheid om al deze agenda’s te importeren in verschillende kalendertools, uurroosters beheren van het personeel, automatisch weergeven van feestdagen, … Dat allemaal, en dan ook nog eens in verschillende talen.

KeyPlanner bleek de perfecte match !

Na een vruchtbare samenwerking in de voorbereiding van KeyPlanner om aangepast te worden aan de wensen en noden van IJsbaan Leuven, is het online reserveringssysteem ondertussen al bijna 2 jaar in gebruik op de Leuvense ijsbaan.

KeyPlanner wordt hier gebruikt voor het opstellen en delen van personeelsplanningen, het publiek van de ijsbaan te informeren over de publieke schaatsbeurten, clubs kunnen hun eigen kalenders in kijken, maar ook de klanten kunnen zelf ijssessies boeken via ons platform.

In 2019 werden meer dan 2000 reserveringen door KeyPlanner verwerkt.

KeyPlanner werkt geweldig voor ons. Het bespaart ons erg veel tijd en ‘human errors’ doordat er zoveel geautomatiseerd kon worden. Vroeger moesten wij elke reservatie voor verjaardagsfeestjes, jeugdverenigingen, scholen etc zelf manueel verwerken in de planning die nog in een spreadsheet gemaakt werd. Nu staan al deze reservaties automatisch op de juiste plaats in de KeyPlanner.

Ook de samenwerking met het team van KeyPlanner is fantastisch ! Als er bugs in de software zitten worden deze altijd zeer snel opgespoord en gefixed. Ook het implementeren van nieuwe functionaliteiten waarvan we gaandeweg ondervinden dat ze handig zouden kunnen zijn, loopt erg vlot.

Kortom, KeyPlanner is een echte life saver en geeft je meer tijd om je te focussen op wat je echt graag doet, in plaats van tijd te verliezen aan het noteren van afspraken in je agenda.

Contacteer ons »
IJsbaan Leuven